Kapcsolat

Hívjon minket bátran:
+36 20 745 9831

info@gumio.hu

Kapcsolat

Vissza a listához
Frigo 2
185 / 60 R14 82T
Téli
Személyautó
Kód: 539574
  • E

    Üzemanyag-fogyasztás (mivel bármilyen hihetetlen, de minden ötödik tanknyi üzemanyagot a gumiabroncsok fogyasztják el)

  • C

    Hogyan tapad a gumiabroncs az úthoz, és hogyan biztosítja a megfelelő fékezést nedves útfelületen.

  • 1

    A gumiabroncs külső zaja (a gumiabroncsaink úton való gördülésének zaja, a járművön kívülről hallgatva)

Ft/db:
13 708 Ft
4 db:
54 834 Ft

Jelenleg nincs raktáron, csak rendelésre. Amennyiben ilyen gumit szeretne, rendelje meg, ha nem elérhető a termék, kollégánk keresni fogja és ajánl helyette másik gumiabroncsot. 

db

A Márkáról rövide: A Debica gyár építése 1937-ben kezdődött meg, két évvel később került le a gyártósorral az első szett nyári gumi. 50 évvel később, 1991-ben került fordulópont elé a cég, amikor a privatizáció első hulláma elérte őket. Állami vállalatból részvénytársasággá alakultak, részvényeik tekintélyes részét a Varsói Tőkepiacon a Goodyear Tyre & Rubber Company vette meg. A későbbiekben ez a részesedés 50,79%-ra nőtt.
Az elmúlt öt évben a cég elsődleges célja az volt, hogy az a termelésmenedzsment legújabb kihívásainak megfeleljen, és ezáltal a Goodyear hálózatba beilleszkedjen. Ez az átalakítás főleg a szervezeti felépítést, a pénzügyeket és a kereskedelmi rendszert érintette, és természetesen új beruházásokat és piaci igények kielégítését is. Ilyenek például: energiarendszerek beruházásai, autógumik gyártása nehézgépjárművek számára.
A 2000-es évek jellemzően a gyár növekedéséről tesznek tanúbizonyságot, a Goodyear számos török és francia nyári gumi gyárat szerelt le azért, hogy Debicába vigyék a gyártósorokat.

Kapcsolódó
szolgáltatásaink